Говорилня
Разговори със себе си!

Show me your genitals


Това е от приятелката ми... Настояваше да го включа в този раздел! Май не си върша добре работата в последно време:)!

7 коментара:

Вършиш си работата повече от добре, но това какво общо има с песента? Парчето е супер, представлява синтез на сложните взаиомоотношения между половете и аз лично съм запленена от музиката, текста и хореографията в клипа :-).


Нужно ли е да обсъждаме личния си живот пред хората! Ще се разберем като се върнеш с тебе! :)


Аа...обсъждайте, обсъждайте..няма проблем за нас, публиката... не се претиснявайте. Всъщност истинските хора са открити и не ги е страх/срам да говорят за каквото и да е.
Или ти не си вършиш работата, както трябва или приятелката ти е ненаситна. :D


Пак съм аз. Просто не мога да си обясня защо фактът, че ми харесва пеничката, ви навежда на мисълта, че Митко не си върши работата?! Тъкмо обратното, но не мога да попадна на подобна песен и да не я оценя както се полага. Между другото, всичките ми приятелки я обожават и заедно си я припяваме честичко. Мен лично ме развеселява безкрайно, но това няма нищо общо с моя сексуален глад :-). За Мишо и всички останали, които проявяват интерес по темата: Димитър си върши работата толкова добре, че не мога да не стана ненаситна ;-) (и не ми е платил, за да напиша тези думи) ;-).


Здравейте младо семейство,
поздравявам ви за това общо онлайн медийно начинание.
Наред с всички хубави думи, които мога да кажа за Вас и сайта(но няма да го направя, защото не искам), ще изложа и моята персонална , а надявам се и градивна критика към Вас, г-н Димитър. Защо аджаба, след като г-жа Lenus е на вън с г-жа Анонимна, ти седиш сам на копма, ами не отскочиш до нас да изпушим по цигара?
Може би ще се зачудиш, защо не ти задавам дребноватоежедневните си въпросчета в Скайпа например, но всъщност аз вече го направих няколко пъти.
Поздрави!


Нека да разкрием края на историята, изложена от Анонимен, пред нашите читатели: в крайна сметка г-н Димитър все пак отскочи до г-н Анонимен и те изпушиха по цигара (или две), а вечерта приключи с няколко бири и една леща за финал ;-).


Мдааа беше чудесно...но краят на историята тепърва предстои.


Публикуване на коментар

facebook

Сътрудници

Recent Posts

Recent Comments


Followers